Kontakt

+385 99 481 73 73

+385 1 4920 120

info@aj.hr

HR | EN

O društvu

Sveobuhvatna pravna podrška

Odvjetničko društvo JURŠETIĆ & PARTNERI d.o.o. osnovano je prvotno pod nazivom Odvjetničko društvo ALEKSOVSKI & JURŠETIĆ d.o.o., kao rezultat uspješnog spajanja odvjetničkih ureda dvaju ambicioznih mladih odvjetnika, Aleksandra Aleksovskog i Anje Juršetić. Odlaskom odvjetnika Aleksovskog na mjesto direktora koprivničkog nogometnog prvoligaša Slaven Belupa, našem se timu pridružuje odvjetnik Dinko Šperanda koji je odvjetničku djelatnost prethodno obavljao kao samostalni odvjetnik u Zagrebu.

Naši odvjetnici i vježbenici su svoje pravno znanje i iskustvo stjecali i usavršavali i izvan granica Republike Hrvatske, ostvarujući tako iznimno uspješne kontakte s kolegama i klijentima iz cijelog svijeta. Odvjetničko društvo upravo je iz toga razloga usmjereno na pružanje sveobuhvatne pravne podrške kako domaćim, tako i stranim pravnim te fizičkim osobama u njihovom svakodnevnom poslovanju i poslovnom razvoju, upravljanju projektima, rješavanju sporova – primjenjujući pritom prednosti multidisciplinarnog pristupa kroz koherentnu suradnju sa stručnjacima različitih grana djelatnosti.

Naš temeljiti i transparentni pristup radu prepoznali su i brojni inozemni klijenti koji su dio svog poslovanja usmjerili i na Republiku Hrvatsku. Ponosni smo na činjenicu da nam jezične i kulturološke barijere ne stvaraju niti najmanje probleme u komunikaciji s klijentima – dapače, svakodnevno učimo nove stvari koje nam proširuju horizonte i doprinose našoj želji da razbijemo mitove o odvjetništvu kao statičnoj djelatnosti.

Raduje nas činjenica da naše pravne usluge iz godine u godinu koriste Hrvati izvan granica Republike Hrvatske, zbog čega smo postali jedno od prepoznatljivih odvjetničkih društava u području zastupanja klijenata u postupcima (uspješnog) stjecanja hrvatskog državljanstva.

Naš pristup radu

Postavljajući si kao cilj krajnje zadovoljstvo klijenata i uspostavu odnosa međusobnog povjerenja, aktivno radimo na ostvarivanju istih pružanjem kvalitetne pravne usluge koju stvaramo svojim znanjem, iskustvom i pronalaskom praktičnog rješenja za klijente. Smatramo kako smo samo kroz veliki trud razumijevanja potreba klijenata u mogućnosti ne samo isporučiti pravnu uslugu na vrhunskoj razini, već i premašiti očekivanja klijenta.

Ulaganje u razvoj

Kontinuirano zapošljavamo vrijedne ljude i ulažemo u njihov daljnji razvoj – zadali smo si kao jedan od ciljeva stvaranje radnog okruženja u kojemu se cijene i nagrađuju talentirani i vrijedni zaposlenici.

Misija i vizija društva

Naš tim čine visokoobrazovane, stručne osobe koje svakom klijentu pružaju izuzetno kvalitetnu, pravodobnu i sveobuhvatnu pravnu podršku, uzimajući pritom u obzir specifičnosti i različitosti svakog predmeta. Upravo takav pristup radu koji jedini može zadovoljiti klijenta i doprinijeti daljnjem uspješnom razvoju odnosa s klijentom smatramo misijom našeg društva, dok nam je vizija postati društvo koje klijenti cijene i čiji pravni savjet, uslugu zastupanja ili pripremu neke pravne dokumentacije uvijek iznova traže uvjereni u kvalitetu usluge koju su ranije prepoznali ili o kojoj su imali prilike čuti u najboljem mogućem svjetlu.